12 Temmuz 2010 Pazartesi

Ayvalık - Foça Tatili ve Günün Güzel Haberleri

Bugün bol bol bir şeyler yazasım var ama nedense söz konusu kendi blogum olunca ne yazsam acaba diyorum :)) Foruma, facebooka yazmaktan da fırsat kalmadı açıkçası :pPp

Neyse bugün mutlu geçti :) Sonuçta kim mutlu olmaz ki böyle bir günün sonunda :) Her şeyden önce neredeyse 3 senenin sonunda lise arkadaşlarımla toplantı yapmaya karar verdik :) Tabi tam olamayacağız kimisi şehir dışında okuyor, çalışıyor, kimisi askerde :( Ama sonuçta bugün birkaçıyla yarın da diğerleriyle derken aramızda oluşan o kopuk bağı yeniden kurabileceğiz :) Hem herkes demez mi lisede kurulan arkadaşlıklar kolay kolay bozulmaz diye :) Biz de ince bağları kalınlaştırarak sağlamlaştırıp belki de kopamayacak hale getiririz :))



Günün bir diğer güzel haberi ardında mutsuzluk, özgüven eksikliği, endişe, umutsuzluk, vs. getirse de; Amerika'ya au pair olarak gitmem konusunda ailemi sonunda ikna edebilmiş olmak :)) Sonuçta bir bilgisayar programcısı olarak aileye sunabileceğim parlak bir deneyim ve özgeçmiş dosyam yok :)) Bilgisayarda çocukları için haftalık etkinlik takvimini yapabileceğimiz bir program yazabilirim desem hangi aile beni alır ki :) Ya da çocuğunuz için kişisel bir site :)) Ya da herhangi bir şeylerin programını... Eh malum küçük kuzen de pek yok :D Abim de arabalara düşkünlük gösterip Bay Bekar olmaya karar verdiğinden beri yeğen de yok :)) Doğal olarak gösterebileceğim bir fotoğraf albümü de yok. İşte bu güzel haber ardında bu eklemelerle gelince binbir çeşit duygu yaşatıyor insana.... Ah umarım Los Angeles'ta yaşayan aileler beni ister :)) Ahh şu California sahillerinin güzelliğine bakın :))


 
 Ahh bu arada hafta sonu Ayvalık, Foça gezisi yaptık. Üstteki resim Ayvalık - Artur Güvercin koyundaki tavernanın resmi. Ben buradan denize ilk zamanlar giremiyordum. Siyah siyah yosunlar vardı da :)) Hem biz bu hafta sonu Tilki koyunda girdik denize. Su resmen buz gibiydi :)) Aşağıda da Tilki koyunun resmi var :))



Sonuç olarak hafta sonu çok güzel geçti :) Kesinlikle gidilip görülmesi gezilmesi eğlenilmesi gereken yerler :) Pazar sabahı mükemmel bir waffle + ev yapımı nutella ziyafeti de haftasonu tatilini mükemmelleştirdi :) Tabii berbat sesimle arabada şarkı söyledikçe eğlence konusu olup sonunda şarkı söylemeye küsmem de tatilin maalesef ki olumsuz ve sancılı yanı. Sancılı çünkü duyduğum şarkıya sözleriyle eşlik etmek gibi berbat bir takıntım var. O kadar ki bütün şarkıları -türkçe veya yabancı ki her dil de olabilir- lyrics sitelerini açarak dinlemeye başlıyorum ve şarkı söylemeye tabii belirtmeme gerek var mı??

P.S. : Waffle ve nutella kendi yapımım olup şahsen çok güzellerdi =)

Her ne kadar blogumun ziyaretçisi olmasa da (evet biliyorum popülaritem sıfırın altında maalesef !..) 28 Temmuz'da Foça'da festival varmış. Sırf festival için yarım adayı kiralamışlar :)) İlgilenenlere duyurulur :)

Şimdilik aklıma başka bir şey gelmiyor. Aklıma bir şeyler geldikçe tekrar yazacağımdan eminim :)) Aslında birkaç şiirimi de eklemek isterdim ama fazla detaylı kişilik analizi yapmak mümkün olabileceğinden es geçtim :))

Blogu ilk açış nedenim bol bol yaptığımız yemekleri paylaşmaktı ama yaptıktan sonra fotoğraf çekmeden direk kendimize ziyafet çekip mideye indirdiğimiz için böyle bir olanak da yok :D

Sonuç olarak bu blog galiba benim kişisel günlüğüm olacak :pPp Gerçi yorumlarla falan eğlenceli bir blog da olabilir.

Her neyse... Belki birkaç kişi uğrar.. Bugünlük bu kadar gevezelik yeter :))

Not: halduniplikcioglu nun mükemmel Artur resimleri ile blog daha güzel bir paylaşım yüzü gördü :)) Çok merci kendisine :)

4 yorum:

  1. Aşkım o yaptığın waffle ve nutella süper oldu yaa :):) ellerine sağlık :) onun tariflerini de yaz aşkım :)

    YanıtlaSil
  2. Resim olmayacak ama aşkım bir dahaki sefere resimlerini çekeriz öyle yazarız :))

    YanıtlaSil
  3. yawru gel birlikte şarkı söliyelim -))))

    YanıtlaSil
  4. emin misin ablacım :D:D senin sesinin yanında karga gibi kalacağım :D:D:D

    YanıtlaSil